Тренінги з питань репродуктивного здоров'я

Проблема формування, збереження і зміцнення здоров’я молоді в наш час розглядається як фактор національної безпеки. Не секрет, що в країні існує необхідність  активного впливу на формування здорового способу життя молодих людей.

 

Ця проблема вирішується в академії викладачами гуманітарних кафедр і  носить просвітницький характер та практично - кафедрою фізичної культури та спорту, психологічною службою та студентською радою. Для підтримки активного життя студентів проводяться турніри «В здоровому тілі – здоровий дух», «Здоровим бути здорово». Це, як правило, змагання з волейболу, футболу, настільного тенісу, легкоатлетичні кроси. В змаганнях беруть участь команди факультетів та команди студентів, які проживають в гуртожитках студентського містечка.

 

Але, стан інформованості студентів про репродуктивне здоров’я  і особливості здорового способу життя все ще є недостатнім. Тому, протягом березня – квітня у студентських гуртожитках за ініціативи міського центру соціальних служб для дітей, сім’ї та молоді та студентської ради академії проведені тренінги  на тему: «Все про репродуктивне здоров’я». Провідний спеціаліст центру, психолог  Марина Юріївна Горулько професійно у відвертій  атмосфері співбесіди зі студентами порушила комплекс питань як профілактичного характеру так і питань  формування молоддю відповідального ставлення до репродуктивного  здоров’я  та адекватної репродуктивної поведінки.

До організації  студентської аудиторії в гуртожитках долучилися студентські активісти Назар Плахута та Валерій Порошин.

Аудиторія: 

Діяльність: