Тривають екскурсії студентів факультету обліку та фінансів

Продовжується навчальна практика здобувачів вищої освіти 2 курсу спеціальностей «Облік і оподаткування» та «Фінанси, банківська справа та страхування» з дисципліни «Статистика». Окрім практичних занять студенти здобувають нові знання на екскурсіях до провідних установ Полтави.

Чергова екскурсія, під час якої майбутні обліковці та фінансисти  відвідали Полтавську обласну державну адміністрацію, відбулась 2 липня 2019 р.

Організував екскурсію Писаренко В’ячеслав Петрович, доктор наук з державного управління, професор кафедри бухгалтерського обліку ПДАА та викладачі кафедри економічної теорії та економічних досліджень Рудич А.І., Єгорова О.В., Кононенко Ж.А., Чіп Л.О.

Цікаву та змістовну екскурсію провів Лосєв Сергій Якович, начальник управління кадрового, інформаційного та господарського забезпечення Департаменту фінансів Полтавської обласної державної адміністрації.

 

Під час зустрічі студенти дізнались про організаційну структуру та завдання Департаменту фінансів Полтавської ОДА.

 

Факультет обліку та фінансів висловлює щиру подяку Сергію Яковичу  Лосєву та В’ячеславу Петровичу Писаренку за організацію заходу та високий рівень професіоналізму під час його проведення.

 

Аудиторія: 

Діяльність: