Тиждень екологічного споживача

У рамках міжнародного тижня екологічного споживача та з метою профілактичної роботи студентами спеціальності «Екологія, охорона навколишнього середовища та збалансоване природокористування»; аспірантами та викладачами кафедри екології, охорони навколишнього середовища та збалансованого природокористування Полтавської державної аграрної академії для учнів 10-11 класів гімназії №17 м. Полтава була проведена акція  «Живи органічно»! 

 

Під час проведення презентації особлива увага зверталася на те, що при виборі продуктів харчування за критеріями «екологічності», потрібно брати до уваги як їх  безпеку потрібно брати до уваги як їх безпеку для здоров’я людини, так і вплив їх виробничого циклу на навколишнє середовище. Також були надані поради з екологічного харчування.

 

В ході бесіди учні отримали багато інформації про Полтавську державну аграрну академію щодо переліку спеціальностей, вимог до вступу, можливості будучи студентом академії навчатися та проходити практику за кордоном, отримати військову та другу вищу освіту.