У ПДАА стартує Школа європейського тваринництва

          

В рамках міжнародного проекту між  Полтавською державною аграрною академією та ТОВ «Ефективні системи у тваринництві» відбулася презентація Школи європейського тваринництва.

Метою створення школи є надання знання студентам ПДАА та зацікавленим практикам з сільгосппідприємств в питаннях найбільш інноваційних та  сучасних концепцій у тваринництві від їх розробників (Німеччина, Австрія та ін.).

Результатами проекту стануть:

  1. Проходження студентами ПДАА теоретичного та практичного курсу з метою підвищення власної кваліфікації у галузі тваринництва.
  2. Затребуваність випускників ПДАА на ринку праці порівняно із випускниками інших аграрних ВНЗ України.
  3. ПДАА стане прикладом для інших аграрних ВНЗ України в напрямку інноваційного розвитку галузі тваринництва.

Викладачами у Школі європейського тваринництва є: вузькопрофільні закордонні експерти, які є кращими фахівцями в своїй галузі; українські експерти, які представляють інтереси закордонних компаній і є визнаними фахівцями у відповідних напрямках; успішні українські практики; викладачі ПДАА.

Тривалість навчання:

  1. Тренінг з інтенсивного вирощування молодняка ВРХ та кормовиробництва тривалістю 1 день.
  2. Дводенна практика в умовах господарства.
  3. Складання іспиту.

По закінченню тренінгу учасники отримують сертифікат «Школи європейського тваринництва», що дає можливість кращого працевлаштування після закінчення ПДАА.

Наступний етап  навчання у Школі європейського тваринництва – тренінг з інтенсивного вирощування молодняка ВРХ та кормовиробництва, відбудеться 22 грудня у 415 аудиторії, початок о 9 год. Запрошуються усі зацікавлені!

Діяльність: