У ПДАУ відбулася відкрита лекція про базові елементи ефективних агротехнологій

Відкриті лекції з провідними експертами в галузі сільського господарства в Полтавському державному аграрному університеті продовжуються. 20 вересня відбулася лекція для магістрів першого року навчання за ОПП Екологічне рослинництво факультету агротехнологій та екології, яку прочитав директор ДП «Дослідне господарство "Степне" Інституту свинарства і агропромислового виробництва НААН» Петро Григорович Сокирко, кандидат сільськогосподарських наук, старший науковий співробітник, заслужений працівник сільського господарства України.
Петро Григорович очолює ДП «ДГ "Степне" Інституту свинарства і АПВ НААН» із 1984 року, тож має величезний досвід як управління господарством, так і впровадження сучасних агротехнологій.
Під час лекції пан Сокирко розповів студентам про базові елементи ефективних агротехнологій, які використовуються в їхньому господарстві.

 

 

Лекції від фахівців ДП «ДГ "Степне" Інституту свинарства і АПВ НААН» у Полтавському державному аграрному університеті проводяться постійно, адже це підприємство є стейкхолдером навчального закладу. Тож у межах співпраці із ним здобувачі вищої освіти ПДАУ також мають змогу проходити виробничу практику на базі господарства та здійснювати наукові дослідження за темами випускових магістерських і дисертаційних робіт.