У Полтавському державному аграрному університеті продовжують вакцинувати!

Полтавський державний аграрний університет піклується про здоров’я працівників і студентів, створюючи можливість для вакцинації безпосередньо за місцем роботи / навчання. Сьогодні, 3 вересня, на території навчального закладу працювала спеціальна мобільна бригада. Всі охочі мали змогу вакцинуватися препаратом Pfizer.

 

Цього дня бажання вакцинуватися виявили 42 особи, серед яких і працівники закладу, і студенти. Для усіх них – це перша доза вакцини. Ревакцинація запланована через 21–28 днів.
Зі слів лікарів, протягом дня не виникало ніяких проблем, усі були забезпечені необхідними засобами безпеки, скупчень людей не було.
Ця можливість отримати вакцину в стінах Університету – не перша і не остання. Розпочалися заходи з вакцинації на початку червня. Станом на 3 вересня в ПДАУ вакциновано майже 60 % персоналу. Щоб охопити більшу кількість людей, в Університеті заплановані спеціальні лекції за участі медпрацівників, які розкажуть про важливість вакцинації, а також зможуть розвінчати всі нині відомі міфи про шкідливість або небезпеку вакцини.
Про проведення інформаційних заходів щодо вакцинації буде повідомлено додатково.