Участь ПДАА в роботі Міжрегіональної спеціалізованої виставки «АгроПром – Полтава - 2018»

24 жовтня у виставковій залі міського будинку культури відбулося урочисте відкриття Міжрегіональної спеціалізованої виставки «АгроПром – Полтава - 2018».

У роботі цьогорічної виставки взяли участь представили 50 господарств з 8 областей України: Києва, Дніпра, Харкова, Миколаєва, Кропивницького, Кременчука, Полтави, Вінниці, Білої Церкви, Івано-франківська та інших. Вперше презентували ґрунтообробну техніку компанії зі Словенії.

На виставці, поряд із представленими новинками сільськогосподарської техніки та устаткування, продукції сільгоспвиробників, ветеринарних препаратів, комбікормів та обладнання для їх виготовлення, засобів захисту рослин та добрив було представлено діяльність Полтавської державної аграрної академії в рамках програми «Підтримка діяльності підприємств АПК засобами сучасних інформаційних систем та технологій». Представляв академію центр підготовки користувачів інформаційної системи Soft.Farm за підтримки ТОВ «Кварт-Софт» за активної участі студентів факультету економіки та менеджменту спеціальності «Інформаційні системи та технології».

За участі студентів було проведено демонстрацію роботи інформаційної системи в режимі онлайн учасникам та гостям виставки.

На виставці представники Полтавської державної аграрної академії продемонстрували сучасні системи та технології для підтримки діяльності підприємств АПК.
Принципи роботи інформаційної системи, особливості її впровадження у  сільськогосподарських підприємствах викликали непідробну цікавість.
Завідувачем кафедри інформаційних систем та технологій Уткіним Юрієм Вікторовичем та професором кафедри Копішинською Оленою Петрівною було наочно продемонстровано та роз’яснено як принципи роботи власне системи, так і практична  діяльність центру підготовки користувачів в рамках впровадження сучасних інформаційних систем для управляння аграрними підприємствами.

 

Під час роботи виставки були обговорені питання із директором Департаменту агропромислового розвитку Полтавської ОДА про можливості та наявні проблеми при впровадженні інформаційних систем для потреб аграрних підприємств Полтавської області.