Увага! Конкурс!

Державна установа «Науково-методичний центр вищої та фахової передвищої освіти» та Федерація органічного руху України за підтримки Проєкту «Німецько-українська співпраця в галузі органічного землеробства» оголошують конкурс на кращу наукову статтю за таким тематичним напрямом, як органічне агровиробництво та/чи маркетинг.

До участі в конкурсі допускаються наукові статті аспірантів, здобувачів, викладачів і науковців аграрних освітніх закладів та наукових установ, що раніше не публікувалися, за вказаним вище тематичним напрямом.

Термін подання наукових статей: до 20 жовтня 2019 року.

Статтю й довільну заявку учасника конкурсу (із зазначенням прізвища, імені та по батькові, дати народження, адреси місця проживання, контактних телефонів, e-mail, освітнього закладу, місця роботи) потрібно надіслати на електронну пошту: organicofu@gmail.com з позначкою «ОРГАНІК КОНКУРС»

Вимоги до наукової статті: мова наукової статті – виключно українська; структура наукової статті: назва, зміст, вступ, основна частина, висновки, список використаних джерел, а також анотація, у якій зазначено актуальність, мету, завдання, використану методику дослідження та загальну характеристику роботи; текст друкується шрифтом Times New Roman, міжрядковий інтервал 1.5, кегль 14, аркуш формату А4; поля: ліве – 30 мм, праве – 10 мм, верхнє і нижнє – по 20 мм; обсяг роботи не повинен перевищувати 10 сторінок (без урахування переліку використаних джерел і додатків).

Переможці конкурсу будуть оголошені в рамках ІI Всеукраїнської науково-практичної конференції «Органічне агровиробництво: освіта і наука», яка відбудеться в  Державній установі «Науково-методичний центр вищої та фахової передвищої освіти» (м. Київ, вул. Смілянська, 11) 31 жовтня 2019 року. Автори кращих робіт будуть запрошені для участі в роботі конференції і матимуть змогу виступити з доповідями про результати проведеного ними наукового дослідження (за умови погодження цього питання з організаторами).

Найкращі роботи будуть відзначені почесними дипломами та цінними подарунками, а також розміщені на платформі знань для органічного сільського господарства в Україні, яку започатковує Державна установа «Науково-методичний центр вищої та фахової передвищої освіти» та Федерація органічного руху України за підтримки Проекту «Німецько-українська співпраця в галузі органічного землеробства».

Звертаємо увагу конкурсантів, що текстові запозичення є неприпустимими з моральних міркувань і порушують Закон України «Про авторське право і суміжні права».

Федерація органічного руху України © 2005-2018