УВАГА! НОВА СПЕЦІАЛЬНІСТЬ!

В Полтавській державній аграрній академії на факультеті технології виробництва і переробки продукції тваринництва ліцензовано нову спеціальність 181 «Харчові технології» галузі знань 18 «Виробництво та технології».

Термін навчання – 4 роки.

Ліцензійний обсяг – 50 осіб.

Рівень вищої освіти – бакалавр.

Кваліфікація – бакалавр з харчових технологій.

По закінченню навчання випускники можуть бути працевлаштовані для роботи на підприємствах харчової промисловості України з виробництва різних харчових продуктів з рослинної і тваринної сировини, тобто в таких галузях як молокопереробна, м’ясопереробна, олійно-жирова, борошномельно-круп’яна, цукрова, кондитерська, хлібопекарська, консервна, спиртова і в багатьох інших.

В харчовій промисловості України більше 40 галузей, з них 18 зосереджено у Полтавській області. Продукція, що виробляється харчовими підприємствами відноситься до товарів першої необхідності, а тому користується постійним попитом. Ринок продовольства характеризується значною ємністю, що робить харчову промисловість достатньо привабливою.

Крім працевлаштування за фахом, випускники мають право продовжувати наукову та/або професійну освіту на другому рівні вищої освіти «Магістр» з харчових технологій за спеціалізаціями відповідно до галузей харчової промисловості України.

 

Контактна інформація:
 
36003 м. Полтава, вул. Сковороди, 1/3.
 
Приймальна комісія e-mail: vstup@pdaa.edu.ua
 
(05322) 2-29- 94 – секретар приймальної комісії;
 
(0532) 61-26- 63 – відповідальний секретар приймальної комісії;
 
(05322) 2-27- 91 – декан факультету технології виробництва і переробки продукції тваринництва професор Анатолій Анатолійович Поліщук
 
(05322) 2-27- 91 – заступник декана факультету технології виробництва і переробки продукції тваринництва доцент Лариса Михайлівна Кузьменко