В ПДАА відбувся семінар-практикум «Головний бухгалтер і безпека бізнесу»

Цей захід зібрав близько 200 слухачів. Це бухгалтери підприємств Полтави та Полтавської області, викладачі та студенти Полтавської державної аграрної академії.

Приємно відзначити,  що серед присутніх на семінарі було багато бухгалтерів, які закінчили саме нашу академію.



Дехто навіть 20 років не був у стінах рідного навчального закладу. Гості в захваті крокували територією ВУЗУ, який дав їм старт в професійному житті, спілкувалися з викладачами та студентами. Присутні  відзначили, що за останні роки академія значно оновилася.
Відкрила захід декан факультету обліку та фінансів Людмила Олександрівна Дорогань-Писаренко.


 

Вона з приємністю відзначила, що наша академія 56-ий рік готує бухгалтерів. Підготовка бухгалтерів у нас дуже ґрунтовна, має велику історію і забезпечена належним чином, що підтверджує присутність на цьому семінарі наших випускників.
Привітала учасників семінару Голова Полтавського обласного осередку Громадської організації «Всеукраїнський бухгалтерський клуб» Інна Володимирівна Фещенко.



Вона закликала підтвердити свій професійний рівень та прийняти  участь в конкурсі на звання «Кращий  бухгалтер країни», який вчетверте  проводить Громадська організація «Всеукраїнський бухгалтерський клуб».

На семінарі розглядалися актуальні питання: експерт ГО «Всеукраїнський бухгалтерський клуб», переможець Всеукраїнського конкурсу «Кращий бухгалтер України» А. І.  Янко розповів слухачам про заробітну плату та трудове законодавство; О. І. Ткаченко державний податковий інспектор пояснила основні зміни в законодавстві з обліку ПДВ.
Додаткові знання та навички ніколи не будуть зайвими для справжнього фахівця з бухгалтерського обліку. Для бухгалтерів постійно дізнаватися нову інформацію – важливий аспект у роботі.
Полтавська державна аграрна академія і надалі буде співпрацювати з Громадською організацією «Всеукраїнський бухгалтерський клуб» для підвищення кваліфікації як викладачів, так і майбутніх фахівців з бухгалтерського обліку.

Діяльність: