Відбулась XVI щорічна студентська наукова конференція «Cучасні інформаційні технології та інноваційні методики в економіці, менеджменті та бізнесі»

22 квітня 2020 року на кафедрі інформаційних систем та технологій відбулась XVІ щорічна міжвузівська студентська наукова конференція «Cучасні інформаційні технології та інноваційні методики в економіці, менеджменті та бізнесі». Конференцію було організовано у дистанційному режимі з використанням засобів Zoom, було зареєстровано більше 50 учасників.

Учасників конференції привітали директор навчально-наукового інституту економіки, управління, права та інформаційних технологій Олександр Галич та завідувач кафедри інформаційних систем та технологій Юрій Уткін.

Результати наукових досліджень представили 15 здобувачів вищої освіти різних спеціальностей із Полтавської державної аграрної академії та партнерских ВНЗ Польщі: Опольсього Університету (Instytut Inżynierii Środowiska i Biotechnologii Uniwersytetu Opolskiego, m. Opole) та Вищої Школи Бізнесу (Wyższa Szkoła Biznesu, m. Dąbrowa Górnicza). Із доповідями про особливості застосування найсучасніших інформаційних технологій у різних сферах діяльності, зокрема у вищих навчальних закладах, в обслуговуванні медичних закладів, при моделюванні динаміки змін навколишнього середовищі або розповсюдження вірусних інфекцій, виступили доповідачі:

Марія Запека, здобувач вищої освіти СВО «Бакалавр» спеціальності «Інформаційні системи та технології» з темою доповіді «Стандарти та безпека бездротового зв’язку» (науковий керівник – к.т.н., доцент Дегтярьова Л.М.);

Марк Федорченко, здобувач вищої освіти СВО «Бакалавр» спеціальності «Інформаційні системи та технології» з темою доповіді «Аналіз системи інформаційних потоків медичного закладу для їх ефективного обслуговування» (науковий керівник – к.т.н. Одарущенко О. Б.);

 

Ірина Кулінченко, здобувач вищої освіти СВО «Бакалавр» спеціальності «Інформаційні системи та технології» з темою доповіді «Аналіз чисельних методів для розв’язання жорстких систем диференційних рівнянь» (науковий керівник – к.т.н. Одарущенко О. Б.).

Для всіх учасників конференції підготовані електронні сертифікати, які можна завантажити за посиланням 1

З програмою конференції можна ознайомитися за посиланням 2.

Наукові публікації сформовано у збірник тез доповідей та розміщено на сторінці кафедри, їх можна завантажити за посиланням 3.

 

Аудиторія: 

Мітки: 

Діяльність: