Відбулася ІІІ Міжнародна конференція «ПРОБЛЕМИ ОБЛІКОВО-АНАЛІТИЧНОГО ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ УПРАВЛІННЯ ПІДПРИЄМНИЦЬКОЮ ДІЯЛЬНІСТЮ»

Дорогі учасники ІІІ Міжнародної  конференції!

Від імені Полтавського державного аграрного університету вітаємо Вас – представників, наукової, освітянської, політичної та суспільної сфери України і зарубіжних гостей на ІІІ Міжнародній конференції «ПРОБЛЕМИ ОБЛІКОВО-АНАЛІТИЧНОГО ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ УПРАВЛІННЯ ПІДПРИЄМНИЦЬКОЮ ДІЯЛЬНІСТЮ».

21 квітня 202 року наша конференція проводиться дистанційно.

Ми щиро раді всім, хто відгукнувся на запрошення та надіслав свої наукові матеріали. Приємно зазначити, що серед учасників цьогорічної конференції наукова спільнота: України, Польщі, Словенії, Молдови, Китаю, Республіки Білорусь.

Надіслані наукові матеріали (більш ніж від 250 учасників) охоплюють як класичну, так і новітню проблематику, та розміщені у 8 секціях.

Сьогоднішня наукова подія – факт непересічний. Актуальність питань, які обговорюватимуться під час конференції є очевидною.

Цікавих питань представлено дуже багато – теорія «постправди», «аморальна демократія», роботизація суспільства, та інші.

Надзвичайно актуальним є обговорення економічного процесу в контексті інформаційних технологій та дистанційного навчання в сучасних умовах. 

Проведення ІІІ Міжнародної конференції «ПРОБЛЕМИ ОБЛІКОВО-АНАЛІТИЧНОГО ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ УПРАВЛІННЯ ПІДПРИЄМНИЦЬКОЮ ДІЯЛЬНІСТЮ» в стінах Полтавського державного аграрного університету є свідченням високого авторитету навчального закладу, який активно співпрацює з міжнародними організаціями та навчальними закладами.

Щиро сподіваюсь, що обмін досвідом, досягненнями та знаннями сприятиме мобілізації зусиль у досягненні поставлених цілей.

Щиро дякуємо всій науковій спільноті за активну участь у конференції, науковим керівникам, які готують молодих науковців, викладачам нашої кафедри, які беруть участь в організації конференції.

 

Бажаємо всім успіхів у цій благородній справі (доктор економічних наук, професор Катерина Пилипенко)

 

 

Аудиторія: 

Мітки: 

Діяльність: