Відбулася конференція присвячена 20-річчю від дня заснування кафедри фінансів і кредиту ПДАА

Конференція може бути не лише цікавою, а й святковою! Так, 25 жовтня 2018 року відбулася V Всеукраїнська науково-практична конференція молодих вчених «Наукове забезпечення розвитку національної економіки: досягнення теорії та проблеми практики», присвячена 20-річчю від дня заснування кафедри фінансів і кредиту Полтавської державної аграрної академії.

Конференція розпочалася із вітального слова декана факультету, к.е.н., доцента, професора кафедри економічної теорії та економічних досліджень Л. О. Дорогань-Писаренко, яка зазначила про важливість об’єднання молодих вчених для спільного вирішення проблем наукового забезпечення розвитку національної економіки України, а також те, що апробація результатів дослідження є важливим інструментом у відображенні та мотивації зростання наукового потенціалу України.

Засідання конференції було досить конструктивним та цікавим, у ході якого розглядалися питання, що пов’язані із актуальними проблемами економіки, управління, фінансів, обліку та аналізу діяльності підприємства, а також перспективами розвитку страхової та банківської діяльності в Україні.

Поряд із науковими питаннями, завідувач кафедри фінансів і кредиту, к.е.н., доцент В. Д. Чумак ознайомила присутніх із історією та сьогоденням кафедри.

Доречно відмітити, що до участі у конференції долучилися молоді вчені провідних вищих навчальних закладів Полтави, Києва, Харкова, Одеси, Дніпра, а також Миколаєва.

По завершенню конференції, голова Ради молодих вчених академії к.е.н., доцент, доцент кафедри фінансів і кредиту С. П. Зоря підвела підсумки, зазначивши про важливість використання отриманих знань та досвіду при написанні наукових робіт різного рівня та значення, а також спільно із деканом факультету вручили сертифікати та подяки учасникам конференції.

 

  

 

Мітки: 

Діяльність: