Відбулася зустріч студентів з депутатом Верховної Ради України Нальотовим Дмитром Олександровичем

10 грудня 2019 р. у Полтавській державній аграрній академії відбулася зустріч студентів спеціальностей «Політологія», «Право», «Публічне управління та адміністрування» з депутатом Верховної Ради України Нальотовим Дмитром Олександровичем.

Із привітальним словом до учасників заходу звернулася ректор Аранчій Валентина Іванівна та проректор з науково-педагогічної роботи і перспективного розвитку Шаравара Тамара Олексіївна.

Нальотов Дмитро Олександрович є новою людиною в українській політиці, у сферу компетенції якого входить чимало аспектів гуманітарної політики. Під час зустрічі зі студентами народний депутат виклав власний погляд на розв’язання низки сучасних проблем розвитку України.

Студентська аудиторія активно долучилася до діалогу з народним депутатом, цікавилася стратегічними напрямами розвитку нашої країни, шляхами подолання корупції, упровадженням земельної реформи, нагальними проблемами зовнішньої політики тощо.

 

Зацікавлення здобувачів вищої освіти цими та іншими проблемами засвідчує, що молодь не залишається осторонь громадського життя країни, відповідально ставиться до власного майбутнього та майбутнього України.

Висловлюємо вдячність Дмитрові Олександровичу за змістовну й цікаву зустріч!

 

Аудиторія: 

Діяльність: