Відбулось засідання науково-методичної комісії з «Ветеринарної медицини»

29-30 жовтня 2015 року на базі факультету ветеринарної медицини

Полтавської державної аграрної академії

відбулось засідання науково-методичної комісії з «Ветеринарної медицини».

На засідання комісії були запрошені ректор ПДАА, професор Аранчий В.І.;  завідуючі кафедр  факультету ветеринарної медицини.

На засіданні були розглянуті наступні питання:

  1. Пропозиції щодо формування нового переліку нормативних дисциплін зі спеціальностей 211 «Ветеринарна медицина» та 212 «Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза» галузі знань 21 «Ветеринарна медицина».

  2. Пропозиції щодо внесення змін до тестових завдань для незалежного заміру знань студентів агарних вищих навчальних закладів за напрямом підготовки «Ветеринарна медицина», які розміщені на сайті http://www.agroosvita.com/, у розділі «Вища освіта», «Тестування», «3-4р.а.»; були створені робочі групи для опрацювання  визначених пропозицій.

  3. Розгляд та обговорення створених електронних підручників, для забезпечення бази електронних ресурсів навчально-методичного забезпечення підготовки фахівців зі спеціальності «Ветеринарна медицина;

  4. Проведено аналіз навчально-методичного забезпечення напряму «Ветеринарна медицина» за останні 5 років;

  5. Ознайомлення з навчально-методичним забезпечення та матеріально-технічною базою підготовки фахівців зі спеціальності «Ветеринарна медицина» у Полтавській державній аграрній академії.