Відбулося підвищення кваліфікації спеціалістів з питань рослинництва.

З 15 по 16 лютого 2018 р. в рамках співпраці Полтавської державної аграрної академії та Департаменту агропромислового розвитку ПОДА при Інституті післядипломної освіти відбулося підвищення кваліфікації спеціалістів з питань рослинництва. У заході прийняли участь 80 спеціалістів аграрної галузі.
Мета сучасного підвищення кваліфікації – створення належних умов для забезпечення держави якісним трудовим потенціалом.
З вітальним словом до присутніх звернувся


 

Палій Олег Борисович – заступник директора Департаменту агропромислового розвитку облдержадміністрації, та

Опара Микола Миколайович – професор кафедри землеробства і агрохімії ім.. В.І. Сазанова ПДАА, к.с.-г.н., доцент.

Для забезпечення повноцінного та високоякісного рівня освітнього процесу були запрошені провідні викладачі та спеціалісти з питань рослинництва:

Тищенко Володимир Миколайович – керівник навчально – виробничого підрозділу із селекції та насінництва, керівник наукової лабораторії селекції озимої пшениці, доктор сільськогосподарських наук, професор.


Писаренко Віктор Микитович –  завідувач кафедри екології, охорони навколишнього середовища та збалансованого природокористування ПДАА, д.с.-г.н., професор,
Поспєлова Ганна Дмитрівна – доцент кафедри екології, охорони навколишнього середовища та збалансованого природокористування, кандидат сільськогосподарських наук,
Кочубей Олександр Васильович –  директор ТОВ «Полтава – насіння»,
Чувпило Вадим Вікторович – начальник Головного управління Держгеокадастру у Полтавській області
На навчанні були присутні представники Державної інспекції сільського господарства Херсонської області,
Яценко Юрій Васильович – начальник відділу реєстрації сільськогосподарської техніки Головного  управління Держпродспожив служби  в Полтавській області,
Шевченко Олександр Сергійович – головний державний інспектор відділу нагляду в агропромисловому комплексі, соціально – культурній сфері Управління Держпраці в Полтавській області,
Соломон Роман Михайлович – начальник відділу контролю у сфері насінництва та розсадництва Головного управління Держпродспожив служби в Полтавській області.
Гуз Ольга Анатоліївна –  заступник начальника Полтавської обласної філії  ДП ” Державний центр сертифікації і експертизи сільськогосподарської продукції”.
представники компаній та фірм.
Навчання проводилося в сучасних аудиторіях академії обладнаних мультимедійними засобами навчання.


Учасники навчання розглянули широкий спектр питань та здобули чимало корисних та цінних знань у галузі рослинництва.  Викладачами та слухачами було відмічено високий рівень організації освітнього процесу.
Наприкінці заходу всі фахівці отримали Посвідчення про підвищення кваліфікації.

Аудиторія: 

Діяльність: