Відбувся ІІ етап Всеукраїнської студентської олімпіади з дисципліни «Економічна теорія»

21 - 24 квітня 2015 р. на економічному факультеті Київського національного університету імені Тараса Шевченка згідно з наказом Міністерства освіти і науки України № 1506 від 23.12.2014 року пройшов ІІ-ий етап Всеукраїнської студентської олімпіади з дисципліни «Економічна теорія».

Цього року в Олімпіаді взяли участь 71 учасник, що є представниками  49 вищих навчальних закладів України з 18 областей та міста Києва.

Олімпіада проводилася у два етапи, перший з яких передбачав виконання тестового та письмового завдання розрахункового характеру, другий – вирішення комплексного творчого ситуаційного завдання.
У складі оргкомітету та журі Олімпіади були представники 12 провідних навчальних закладів України: класичних, економічних університетів, які мають вагомі здобутки щодо підготовки фахівців з вищою освітою у галузі економіки.

За підсумками ІІ етапу Всеукраїнської студентської олімпіади з дисципліни «Економічна теорія» студентка 2 курсу факультету обліку та фінансів ПДАА Тютюнник Ірина була нагороджена дипломом ІІІ ступеня.

 

Під час урочистого закриття Олімпіади переможців привітав заступник голови Оргкомітету, декан економічного факультету Київського національного університету імені Тараса Шевченка, доктор економічних наук, професор, член-кореспондент НАН України Базилевич Віктор Дмитрович.

 

Діяльність: