Відбувся круглий стіл на тему «Особливості відкриття та ведення бізнесу фізичними та юридичними особами-підприємцями

20.11.2019 р. у межах роботи комунікаційної платформи «Бізнес-інкубатор», запровадженої на кафедрі підприємництва і права, відбувся круглий стіл на тему «Особливості відкриття та ведення бізнесу фізичними та юридичними особами-підприємцями (рекламна агенція Lampa Agency та туристична агенція TUI)».

К. е. н., доцент кафедри Дем’яненко Н. В. організувала цей креативний захід для майбутніх абітурієнтів спеціальності 081 Право за участю підприємця Романенко Олени.

Присутніх привітали декан факультету економіки та менеджменту к. е .н., доцент Галич О. А. та завідувач кафедри підприємництва і права, д. е. н., професор Махмудов Х. З.

 

Творчі здобувачі вищої освіти спеціальності «Менеджмент» та «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» Куркіна Вероніка і Васильєва Юлія запропонували конкурс «the Marshmallow Challenge (зефірне питання)», який дуже сподобався студентам.

Правові питання обговорили з к. ю. н., доцентом Кальяном О. С., к. ю. н., доцентом Козаченко Ю. А. та к. ю. н., доцентом Липій Є. А. 

 

 

Аудиторія: 

Мітки: 

Діяльність: