Відбувся круглий стіл за результатами науково-дослідної роботи з дисципліни «Економічна теорія ІІ»

20 травня 2019 року відбулося засідання круглого столу за результатами науково-дослідної роботи з дисципліни «Економічна теорія ІІ».

У роботі круглого столу взяли участь здобувачі вищої освіти спеціальності «Облік і оподаткування» та «Фінанси, банківська справа та страхування» 1 курсу факультету обліку та фінанси.

Круглий стіл організувала к.е.н., доцент, доцент кафедри економічної теорії та економічний досліджень Песцова-Світалка О.С.

З доповідями виступило 6 здобувачів вищої освіти.

Заслужену увагу слухачів викликала доповідь здобувача вищої освіти Голобородько Віти, яка стосувалася проблем бідності в Україні та країнах світу.

Активно дискутувалися основні положення доповідей на теми впливу банківської системи України на розвиток малого та середнього бізнесу здобувача вищої освіти (автор Лисокобилка Іван) і практичного застосування теорії еластичності (автор Циб Андрій).

 

 

Серед інших цікавих наукових робіт заслуговувала на увагу доповідь Канцедал Юрія про інноваційний підхід до подолання фіктивних операцій у зовнішньоекономічній діяльності.

Не менш важливою і пізнавальною інформація надана здобувачами вищої освіти Литвин Діаною про факторні доходи населення та Ведмідь Марією про причини розвитку інфляції та шляхи її подолання.

 

 

Аудиторія: 

Мітки: 

Діяльність: