Відбувся розіграш І кубку ФОФ з пляжного волейболу

За ініціативи деканату факультету обліку та фінансів та допомоги студентського самоврядування факультету відбувся розіграш І кубку факультету з пляжного волейболу.

Команди-учасниці змагання )))
З вітальним словом та побажанням до активного та здорового способу життя звернулася до учасників декан факультету Дорогань-Писаренко Людмила Олександрівна.
Участь у змаганнях взяли студентки факультету обліку та фінансів, заявку подали 8 команд, які по олімпійській системі вирішували хто цього вечора стане володарем красеня кубка )))
 
 
Чвертьфінали пройшли без особливих пристрастей, однак у напруженій боротьбі:
Але спочатку жереб визначив хто розігрує м’яч першим )))
Суддя змагань Бондаренко Віктор Петрович та команди «Рубін» і «Чемпіон».
Команда «OS_12» (Стадник Наталія та Онокієнко Вікторія) вибиває з розіграшу «Butterfly» (Лобода Анжела та Петрова Наталія) – 2:0 по партіям.
Долю іншого чвертьфіналу вирішила додаткова партія. «Чемпіони» (Перетятько Тетяна та Шамрай Вікторія) здолали «Рубін» (Саливон Ірина та Романенко Вікторія). Рахунок 2:1.
Команда «Чемпіони» (Перетятько Тетяна та Шамрай Вікторія) – від гри цих красунь не можливо відірвати поглядів )))
Команда «Блискавки» (Темник Аліна та Литвиненко Яна) – креатив та чарівні посмішки, ось запорука успіху цих красунь )))
Справжні королеви майданчику – команда «Volleyball Queens» (Яковенко Вікторія та Оніпко Даша).
Півфінал. «Чемпіони» проти «Блискавок», і знову без додаткової партії не обійшлось. Однак тепер перемога за «Блискавками» 2:1.

У другому півфіналі «OS_12» взяли вгору над командою «Volleyball Queens». Рахунок 2:0.

Розіграш 3-го місця. «Чемпіони» проти«Volleyball Queens». Перемога посмішок над екстравагантністю 2:0.
І сам фінал. «Блискавки» проти «OS_12». Команди не відпускали одна одну у відрив. Перша партія закінчилась 18:16. А в другій все було невизначено до самого кінця, однак фантастичний сейв «Блискавок» та дві поспіль помилки «OS_12» вирішили долю кубку !!!
Вітаємо переможців команду «Блискавки» (Темник Аліна та Литвиненко Яна) з першою нагородою як студенток Полтавської державної аграрної академії (сподіваємось не останньою).
Нагороди та грамоти учасникам від декана.
У цей вечір задоволення від заходу отримали не тільки учасники змагань, а й організатори. Заступник декана з виховної роботи факультету обліку та фінансів Ліпський Р. В. з чемпіонами.
Дякуємо за підтримку та допомогу кафедрі фізичного виховання та спорту, особливо Бондаренку В.П. та завідувачу кафедри Літвінову П.Ю., студентському самоврядуванню факультету на чолі з в. о. студентського декана Полішко Владом та всім хто прийшов, підтримав, вболівав та отримав задоволення від змагання !!!

Успіхів учасникам та натхнення організаторам продовжувати роботу у забезпеченні студентів активним відпочинком та здоровим способом життя )))

УВАГА !!! Оголошується набір команд для участі у турнірі з міні-футболу серед дівчат. З питань організації, умов участі та термінів проведення звертатись до заступника декана з виховної роботи факультету обліку та фінансів Ліпського Р. В. у к. 435 (roman.lipskyi@pdaa.edu.ua).