Відбувся Тиждень Навчально-наукового інституту економіки та бізнесу 2016

З 18 по 22 квітня у Полтавській державній аграрній академії відбувся Тиждень Навчально-наукового інституту економіки та бізнесу під гаслом "Fashion week NNIEB 2016".  Мода та стиль є в кожній країні, кожній стихії та кожній професії,то ми, менеджера та фінансисти, не є виключенням.

У рамках тижня інституту відбулося безліч наукових та розважальних заходів, урочисте відкриття відбулося 18 квітня о 12:30 перед головним корпусом академії, далі день продовжили виставка плакатів, наукові конференції.

 

 

19 квітня було проведено "Караоке в ПДАА", де перемогу отримав студент 4 курсу факультету економіки та менедменту Глазов Олександр, а день продовжило спортивне змагання - футбол між студентами факультету економіки та менеджменту та факультету обліку та фінансів, перемогу здобули студенти ФОФ.

 

20 квітня відбулося неймовірне, яскраве та вражаюче дійство - конкурс краси та мужності "Міс та містер ННІЕБ-2016", 6 чудових пар впевнено йшли до своєї мети, та на жаль, потрібно було обирати і тому за результатами оцінювання жюрі, Міс ННІЕБ-2016 стала студентка 1 курсу факультету економіки та менеджменту Гуслиста Анжела, а Містер ННІЕБ-2016 - студент 1 курсу факультету обліку та фінансів Полішко Владислав.

 

21 квітня після надзвичайного дійства наші володарі краси та мужності мали змогу започаткувати традицію, а саме: висадка троянд на алеї Міс та містер ННІЕБ, а решта студентів інституту вправно наводили чистоту та красу у своїй рідній академії в рамках акції "Чисте довкілля ПДАА".

 

22 квітня також в рамках акції "Чисте довкілля ПДАА" ми відвідали базу практики в с.Петрівка, поприбиравши територію та офіційно закрили Тиждень ННЕІБ - 2016.

 

 

Дякуємо всім, хто долучився до наших заходів!