Відбувся XIII Зліт іменних стипендіатів та відмінників навчання «Лідери АПК XXI століття»

12 студентів академії і підпорядкованих технікумів та коледжів Полтавського регіону були делегатами XIII Зльоту іменних стипендіатів та відмінників навчання «Лідери АПК XXI століття», що проходив 9 – 11 червня 2011 року на базі Білоцерківського національного аграрного університету. Офіційне відкриття Зльоту відбулося на Чернечій горі в м. Каневі на могилі Тараса Шевченка.

За програмою Зльоту проводилися «Круглі столи» з обговорення проблем сучасної аграрної освіти, науки та сільськогосподарського виробництва за участю видатних вчених та провідних фахівців галузі.

Також відбувся фінал Конкурсу «Кращий студент року» серед студентів ВНЗ III-IV рівнів акредитації Мінагрополітики та продовольства України.

Академію на конкурсі представляла голова студентської ради Тетяна Бардіна. Цікавою була культурна програма. Це - відвідування міського будинку органної та камерної музики, перегляд вистави «Кайдашева сім’я» у театрі ім..П.Саксаганського, розважальна програма «Будьмо знайомі, станьмо друзями!», екскурсії по історичних місцях м.Біла Церква. Учасники Зльоту прийняли звернення до молоді України із закликом зробити усе можливе для збереження та розвитку Батьківщини.

Діяльність: