Відкрито нову мультимедійну аудиторію

3 жовтня 2019 року в Полтавській державній аграрній академії  на базі кафедри інформаційних систем та технологій факультету економіки та менеджменту відбулося урочисте відкриття сучасної спеціалізованої комп’ютерної лабораторії.

3 жовтня 2019 року відкрито щойно відремонтовану навчальну аудиторію № 213 у 2-му корпусі, у якій здійснюватиметься підготовка студентів за спеціальністю «Інформаційні системи та технології». Оновлена аудиторія обладнана новими комп’ютерами та потужними комунікаційними засобами, що відповідають усім вимогам сучасного навчального процесу.
В урочистій церемонії взяли участь ректор ПДАА Аранчій В. І., завідувач кафедри інформаційних систем та технологій Уткін Ю. В., декан факультету економіки та менеджменту Галич О. А.,  проректор з науково-педагогічної роботи Костенко О. М., проректор з науково-педагогічної, наукової роботи Горб О. О., проректор з науково-педагогічної роботи і перспективного розвитку Шаравара Т. О., проректор з адміністративно-господарської частини Чуга В. М., а також викладачі кафедри, студенти 1 – 3 курсів спеціальності «Інформаційні системи та технології», запрошені гості.

На початку церемонії відкриття комп’ютерної лабораторії із привітальним словом до всіх присутніх звернулася ректор академії Аранчій Валентина Іванівна, яка умовно натиснула на «зелену кнопку».
«Спільними зусиллями ми створили студентам простір для проведення інтерактивних лекцій, практичних занять, скайп-конференцій, семінарів, вебінарів. Поява такої сучасної аудиторії стала можливою завдяки поєднанню зусиль кафедри та факультету, ініціативу яких підтримала академія», – зауважила Валентина Іванівна.

В урочистій церемонії взяли участь викладачі кафедри інформаційних систем та технологій, а також студенти. У презентації здобувачі вищої освіти виклали коротку історію модернізації лабораторії та її технічні характеристики.

«Академія докладає всіх зусиль, аби завжди йти в ногу із часом. Впровадження новітніх технологій у навчальний процес забезпечує якісну підготовку висококваліфікованих фахівців», –зазначив під час відкриття завідувач кафедри інформаційних систем та технологій Уткін Юрій Вікторович . Він також висловив подяку головному інженеру інтернет-провайдера «Воля», генеральному директору телекомунікаційної компанії «ВАК» Дубову Вадиму Юрійовичу та керівництву академії за консультаційну, технічну та матеріальну підтримку під час проведення ремонтних робіт.

Декан факультету, звертаючись до студентів, наголосив, що у них є не лише чудові умови для навчання, але й висококваліфіковані викладачі. Також Олександр Анатолійович подякував  за якісний вклад у відремонтовану аудиторію студентам, які доклали зусиль під час демонтажу старого обладнання та проведення нових комунікацій.