Відкриття сучасної комп’ютерної лабораторії

29 листопада на кафедрі економічної кібернетики та інформаційних технологій відбулося відкриття сучасної комп’ютерної лабораторії для здійснення підготовки фахівців за спеціальністю «Інформаційні системи та технології».

На відкритті були присутні ректор академії, професор Аранчій Валентина Іванівна, декан факультету економіки та менеджменту, доцент Галич Олександр Анатолійович, науково-педагогічні працівники кафедри та здобувачі вищої освіти спеціальності «Інформаційні системи та технології»

 

Ректор академії, професор Аранчій Валентина Іванівна звернулась до присутніх з привітальним словом, відзначивши перспективність професії ІТ-профілю, переваги навчання в Полтавській державній аграрній академії, можливості технічного оснащення.

Декан факультету економіки та менеджменту, доцент Галич Олександр Анатолійович висловив сподівання, що сучасне обладнання та програмне забезпечення, яке встановлене в комп’ютерній лабораторії сприятиме підвищенню рівня знань, умінь та навичок, надасть можливість стати висококласними фахівцями в обраній професії.

Завідувач кафедри, доцент Вакуленко Юлія Валентинівна, зазначила, що аудиторія є найпотужнішою, порівняно з іншими закладів вищої освіти міста. Швидкість передачі даних складає 1 Гігабіт на секунду. Аудиторія обладнана сучасними комп’ютерами, має широкі можливості щодо проведення вебінарів, відеоконференцій та он-лайн трансляцій. Клас оснащений ергономічними робочими місцями та відповідним матеріально-технічним забезпеченням.

Було продемонстровано можливості передачі відео та аудіо.

Студенти презентували свої перші напрацювання щодо створення відеороликів, презентацій, обробки інформації.