Відмінник аграрної освіти та науки Г.А. Паламарчук – приймав вітання і подяку керівництва ПДАА

ГРИГОРІЙ АНДРІЙОВИЧ ПАЛАМАРЧУК – Почесний професор ПДАА, доцент, кандидат сільськогосподарських наук, Відмінник аграрної освіти та науки – приймав вітання і подяку керівництва Полтавської державної аграрної академії, деканату факультету економіки та менеджменту, колег з кафедри менеджменту, кафедри публічного управління та адміністрування з прекрасним ювілеєм 80 річчя з Дня народження.

ГРИГОРІЙ АНДРІЙОВИЧ ПАЛАМАРЧУК – яскрава і чарівна людина, яка була і є взірцем та творчим натхненником для усього колективу, яку всі цінують за добру душу, мудрість, допомогу.

В свій час Г. А.°Паламарчуком була створена одна з кращих в системі сільськогосподарських вузів країни лабораторія оперативного управління, оснащена диспетчерськими пультами, радіостанціями, промисловими телевізійними установками, засобами радіотелефонного і директорського зв’язку.

За роки трудової діяльності педагогом і науковцем  підготовлена плеяда успішних економістів-організаторів сільськогосподарського виробництва, керівників сільськогосподарських підприємств, менеджерів.

 

ДОЗЕМНО ВКЛОНЯЄМОСЯ НАТРУДЖЕНИМ ВАШИМ ЛІТАМ!

Нехай дарують радість Вам літа,

Душа сто літ хай буде молодою,

Хай Вам рясні колосяться жита,

Джерела б’ють цілющою водою.