Вітаємо наших переможців!

21 квітня 2021 року на базі Поліського національного університету проводився ІІ етап Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з галузей знань і спеціальностей у 2020/2021 навчальному році зі спеціалізації «Економіка бізнесу».

На конкурс було подано 180 студентських наукових робіт від 238 авторів із 72 закладів вищої освіти, з яких 58 робіт було рекомендовано до участі в заключному ІІ етапі.

Полтавську державну аграрну академію представляла здобувачка вищої освіти 3 курсу СВО бакалавра ОПП «Менеджмент підприємства» спеціальності 073 «Менеджмент» Афанасьєва Анна Валеріївна під керівництвом Воронько-Невідничої Тетяни Вікторівни, к. е. н., доцентки, доцентки кафедри менеджменту, з науковою роботою на тему «Організаційно-економічні засади досягнення та утримання конкурентних переваг в аграрному бізнесі», мета якої полягала в аналізі й розробленні їх теоретико-методичних засад.

За підсумками роботи комісії Анна Афанасьєва стала переможницею та отримала диплом ІIІ ступеня.

Щиро вітаємо Анну та її керівницю Тетяну Воронько-Невідничу із перемогою в конкурсі! Зичимо їм міцного здоров’я та нових здобутків на науковій ниві!

  

Окрім Анни, для участі у цьому конкурсі подавали свої наукові роботи й інші студенти кафедри менеджменту: Олександр Коваль і Катерина Титаренко «Підвищення конкурентоспроможності підприємства в аграрному бізнесі»; Анна Олексенко й Антоніна Фурман «Обґрунтування виробничо-маркетингової стратегії підприємства в аграрному бізнесі». До участі у ІІ етапі конкурсу їхні роботи не були відібрані, проте ми впевнені, що ці студенти отримали цінний досвід і спробують свої сили в подібних конкурсах у майбутньому!

 

 

Аудиторія: 

Мітки: 

Діяльність: