Вітаємо наукового керівника та призерку Всеукраїнського конкурсу наукових робіт за спеціальністю «Управління фінансово-економічною безпекою»

04 квітня 2019 року, відповідно до Наказу Міністерства освіти і науки України № 1010 від 18 вересня 2018 року «Про проведення Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з галузей знань і спеціальностей у 2018/2019 навчальному році», у Харківському національному економічному університеті імені Семена Кузнеця було проведено другий етап Всеукраїнського конкурсу наукових робіт за спеціальністю «Управління фінансово-економічною безпекою».
 
 
До другого етапу Конкурсу, який проводився у формі науково-практичної конференції, галузевою комісією було допущено 23 студенти, які представляли ЗВО України з таких міст: Київ, Одеса, Полтава, Миколаїв, Львів, Суми, Тернопіль, Харків та ін. До складу журі увійшли провідні науковці та викладачі, в тому числі завідувач кафедри менеджменту Полтавської державної аграрної академії, доктор економічних наук, професор Маркіна Ірина Анатоліївна.
На конференції за результатами конкурсу Полтавську державну аграрну академію гідно представляла та виборола диплом переможця здобувач вищої освіти спеціальності «Менеджмент», освітньо-професійної програми «Менеджмент підприємства», СВО «бакалавр» Онищенко Тетяна (гр. МЕН_бд 21(стн)).
   
Вітаємо призерку та наукового керівника – доцента кафедри менеджменту, кандидата економічних наук – Вороніну Вікторію Леонідівну зі значним досягненням і бажаємо подальших наукових та творчих успіхів!
  

Аудиторія: 

Мітки: 

Діяльність: