Вітаємо – переможницю III (обласного) етапу XIX Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика!

08 грудня 2018 р. відбувся III (обласний) етап XIX Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика в Полтавській області.

Цього року Полтавську державну аграрну академію на конкурсі представляли здобувачі вищої освіти спеціальності «Ветеринарна медицина» 1 курсу Бухикало Анна та Баклицька Анна, яких готувала до участі в конкурсі к. філол. н., доцент, доцент кафедри гуманітарних і соціальних дисциплін Сизоненко Н. М. факультету обліку та фінансів Полтавської державної аграрної академії.

Конкурсні завдання були спрямовані на вправне застосування таких умінь і навичок: написання твору-роздуму «Добро і зло у вашому житті», уживання слів відповідно до орфографічних норм, добір українських відповідників до слів іншомовного походження, з’ясування лексичного значення фразеологізмів, редагування речень.

Із приємністю повідомляємо, що здобувач вищої освіти спеціальності «Ветеринарна медицина» 1 курсу БАКЛИЦЬКА АНННА посіла серед студентів закладів вищої освіти III – IV рівнів акредитації м. Полтави почесне III місце!

Від щирого серця вітаємо нашу переможницю! Бажаємо подальших творчих злетів, наснаги, наполегливості в досягненні поставленої мети!

Викладачі кафедри
гуманітарних і соціальних дисциплін
факультету обліку та фінансів
Полтавської державної аграрної академії