Вітаємо Сергія Любарця та наукового керівника – доцента кафедри менеджменту, к.е.н., Шульженко І.В., за гідне представлення нашої академії на всеукраїнському рівні!

 

12 квітня 2019 року, відповідно до Наказу Міністерства освіти і науки України № 1010 від 18 вересня 2018 року «Про проведення Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з галузей знань і спеціальностей у 2018/2019 навчальному році», у ДВНЗ «Київський національний економічний університет імені Вадима Гетьмана»  було проведено другий етап Всеукраїнського конкурсу наукових робіт за спеціальністю «Менеджмент організацій».

Протягом першого етапу ІІ туру Конкурсу «Менеджмент організацій» галузева конкурсна комісія розглянула 127 поданих наукових робіт від 136 авторів, які надійшли з 67 вищих навчальних закладів України та здійснила їх рецензування. Кожна робота була прорецензована двома рецензентами.

До складу журі увійшли провідні науковці та викладачі, в тому числі завідувач кафедри менеджменту Полтавської державної аграрної академії, доктор економічних наук, професор Маркіна Ірина Анатоліївна.

 

На конференції за результатами конкурсу Полтавську державну аграрну академію гідно представляв здобувач вищої освіти спеціальності «Менеджмент» Любарець Сергій (спеціальність 073 Менеджмент).

Вітаємо Сергія, який здобув диплом другого ступеня за наукову роботу «Удосконалення управління прибутком у підприємстві» та наукового керівника – доцента кафедри менеджменту, кандидата економічних наук – Шульженко Ірину Вадимівну за підготовку студента та за гідне представлення нашої аграрної академії на всеукраїнському рівні!

Бажаємо подальших наукових та творчих успіхів!

 

Аудиторія: 

Мітки: 

Діяльність: