Вітаємо Сергія Шабельника та наукового керівника Олександра Помаза з отриманням диплому

Весна 2020 року, незважаючи на карантин, видалася плідною на наукові досягнення. Здобувач вищої освіти спеціальності 073 Менеджмент Сергій Шабельник за підсумками ІІ туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Менеджмент» спеціалізації «Економіка та управління у сфері торгівлі» 2019–2020 н. р. здобув диплом IIІ ступеня за наукову роботу, виконану на кафедрі менеджменту Полтавської державної аграрної академії.

У зв’язку із запровадженням карантину конкурс відбувався дистанційно на базі Харківського державного університету харчування та торгівлі. На розгляд членів журі представлено чимало наукових робіт від представників закладів вищої освіти всієї України.

Наукова робота Сергія «Управління маркетинговими ризиками в торгівельній діяльності підприємства» високо оцінена членами галузевої конкурсної комісії, зокрема за її вагому практичну цінність.

Вітаємо переможця та його наукового керівника – к.е.н., доцента, доцента кафедри менеджменту Олександра Помаза. Зичимо нових перемог і міцного здоров’я!

 

Аудиторія: 

Мітки: 

Діяльність: