Візит представників Посольства Хашимітського Королівства Йорданії

Візит представників
Відділення в Україні Посольства Хашимітського Королівства Йорданії в Російській Федерації

20 травня 2016 року Полтавську державну аграрну академію відвідав радник з культурних зв’язків України, пан Валід Аль-Навасрех.

Відбулася зустріч з представниками ректорату академії, професорсько-викладацького складу, студентами-йорданцями з різних факультетів. Від імені ректорату високих гостей привітав перший проректор ПДАА, доктор сільськогосподарських наук, професор П.В. Писаренко. У своєму виступі він розповів про академію, її структуру, історію та досягнення в галузі наукових досліджень і розробок, організацію навчального процесу, широкі міжнародні зв'язки. Про навчання студентів-іноземців в академії та про факультет підготовки іноземних громадян доповіла в.о. декана факультету, старший викладач Н.В. Токуєва.

 

В ході зустрічі було обговорено широке коло питань, що стосується навчання громадян Йорданії в ПДАА, підвищення якості освіти, матеріально-технічного забезпечення навчального процесу, глобалізації освіти, можливості української та йорданської молоді тощо. Представники посольства зацікавлено переглянули презентацію академії, поспілкувалися з йорданськими студентами, які навчаються на факультеті підготовки іноземних громадян.

У своєму виступі пан Валід Аль-Навасрех сказав, що Полтавська державна аграрна академія – це перший вищий навчальний заклад із 14 в Україні, де навчаються громадяни Йорданії, який відвідали представники посольства. Він подякував присутніх за надання всебічної інформації щодо навчання йорданських громадян в ПДАА, висловив задоволення з приводу такого плідного діалогу та вказав, що сподівається на подальшу співпрацю і взаєморозуміння у справі підготовки фахівців для Королівства Йорданії.