Вперше полтавська державна аграрна академія провела навчання закордонних викладачів!

Розширення міжнародного наукового співробітництва на сьогодні є пріоритетним напрямком розвитку будь-якої освітньої установи. І відтак Полтавська державна аграрна академія розширює коло власних надбань. Два доктора наук з Опольського університету (Польща), Барбара і Павел Влодарчики, пройшли 3-х місячне навчання за освітньою програмою «Інженерія навколишнього середовища та ресурсів відновлювальної енергії». Навчання відбувалось із залученням співробітників кафедри Експлуатації машин та обладнання з використанням матеріально-технічної бази лабораторії відновлювальних джерел енергії, досвіду провідних виробників обладнання та виробників енергії з відновлювальних джерел Полтавського регіону.

 

Окрім теоретичних і практичних занять, що проводились в приміщеннях академії, були організовані робочі виїзди до малих річкових ГЕС, виробників технологічного обладнання для отримання енергії з твердого палива, виробників біогазу. Отримано досвід по використанню теплових насосів на підприємствах Полтави.

 

Завершення курсів ознаменувало урочисте вручення свідоцтв та ознайомлення польських колег з українськими традиціями. У вільний час гості мали змогу помилуватись Полтавою, відвідати музей Полтавської битви та інші музеї міста під час екскурсій.

 

Діяльність: