Всеукраїнський тиждень права у Полтавській державній аграрній академії відкрито!

Здійснення економічних і соціальних перетворень, досягнення економічного зростання та надання державою громадянам адміністративних послуг на високому рівні, просування України в напрямі європейської інтеграції - усе це можливе лише за умов створення ефективної системи податкової системи, що відповідає стандартам демократичної, правової держави із соціально орієнтованою ринковою економікою.

Ефективність податкової системи, її прийнятність для суспільства є одним з ключових чинників економічного розвитку кожної країни та успішного проведення реформ в інших сферах суспільного життя. Саме тому Полтавська державна аграрна академія ініціює тісну співпрацю з органами державної податкової служби України.

09 грудня 2019 року у приміщенні Полтавської державної аграрної академії відбулося підписання Договору про співпрацю між Головним управлінням ДПС у Полтавській області в особі в.о. начальника Рябкової Алли Михайлівни та Полтавською державною аграрною академією в особі ректора академії Аранчій Валентини Іванівни.

Договір передбачає координацію зусиль та спільну діяльність Сторін для досягнення мети Договору, що здійснюється шляхом підготовки та реалізації спільних організаційних заходів та проектів у сфері навчальної, методичної, наукової, інформаційної та інших видів діяльності, що становлять взаємний інтерес Сторін.

 

Головною метою Договору є спільні дії, спрямовані на розроблення та реалізацію спільних програм, підвищення правосвідомості та податкової культури учасників суспільних відносин, а також рівня їх довіри до органів державної податкової служби.

Сторони обговорили стан реальної ситуації в державі та у Полтавській області, зокрема у сфері реалізації податкового законодавства, а також підготовку узгоджених пропозицій між органами державної податкової служби області та академією щодо попередження виникнення порушень норм податкового права; виявили згоду та готовність щодо подальшої тісної співпраці на основі принципів рівноправності та законності, взаємодопомоги із застосуванням єдиного підходу до всіх учасників податкових відносин з урахуванням інтересів суспільства та держави.

Аудиторія: 

Діяльність: