«Welcome to Poltava State Agrarian Academy»: інтерактивний захід для учнів 11 класів Полтавської гімназії № 17

30 та 31 жовтня 2019 року викладачі кафедри гуманітарних і соціальних дисциплін – доценти Ніколаєнко Ю. О., Сільчук О. В., Воскобойник В. І., Тагільцева Я. М. – гостинно зустріли учнів 11 класу Полтавської гімназії № 17.

Комунікативно-інтерактивний захід «Welcome to Poltava State Agrarian Academy» проведено в рамках профорієнтаційної роботи кафедри гуманітарних і соціальних дисциплін факультету обліку та фінансів Полтавської державної аграрної академії.

 Під час заходу учням було запропоновано взяти участь у квесті «The territory of PSAA», іграх «Alias», «True or false», які мали на меті познайомити гімназистів з навчальним закладом, поінформувати про перелік спеціальностей, за якими здійснюється навчання в академії, поспілкуватися зі студентами-філологами англійською мовою, дізнатися про особливості святкування Halloween в англомовних країнах.

Цікаві комунікативні ігри в невимушеній атмосфері сприяли накопиченню мовленнєвого досвіду одинадцятикласників, збагатили їхній словниковий запас.

Учні як математичного, так і філологічного класів виявили схильність до гуманітарних наук! Бажаємо гімназистам зробити правильний вибір майбутньої професії!

 

Аудиторія: 

Діяльність: