XVI щорічний міждисциплінарний семінар «Студентські роботи за науковою тематикою кафедри інформаційних систем та технологій»

21 листопада 2019 року на базі кафедри інформаційних систем та технологій Полтавської державної аграрної академії було проведено XVI щорічний міждисциплінарний семінар «Студентські роботи за науковою тематикою кафедри інформаційних систем та технологій», в якому взяли участь студенти спеціальностей «Інформаційні системи та технології», «Ветеринарна медицина», «Агрономія»,. «Менеджмент», «Екологія», «Харчові технології» та «Публічне управління та адміністрування».

Таке різноманіття учасників обумовлене тим, що на сьогодні всі сфери існування людей зазнали впливу інформаційних технологій. Тому кожна професія є пов’язаною з розвитком інформаційних та телекомунікаційних технологій, а спеціалісти за їх допомогою мають осучаснювати процеси своєї діяльності .

З привітальним словом до учасників семінару звернулися декан факультету економіки та менеджменту ПДАА Галич О. А. та завідувач кафедри Уткін Ю. В. Вони відмітили актуальність проведення даного заходу та важливість залучення студентів до наукової роботи кафедри та академії вцілому.

Учасники семінару виступили з презентаційними доповідями та отримали сертифікати.

Також в рамках проведення даного заходу були оголошені результати конкурсних робіт «Оцінка якості сайтів ВНЗ». Студенти спеціальності 126 «Інформаційні системи та технології» представили результати своєї роботи, розповівши про недоліки та незручності, з якими стикаються користувачі сайтів закладів вищої освіти, та представили свій прототип сайту ПДАА.

Всім учасникам конкурсу вручили сертифікати, а переможцям – призи.

 

Аудиторія: 

Мітки: 

Діяльність: