Як студенти ФОФ тиждень ННІ ЕБ 2016 відзначали

До вашої уваги хронологія подій даного заходу.

1. Вівторок 19 квітня 2016 року о 9:30 ВАЗ 4 навчального корпусу - відкрита лекція начальника юридичної служби Управління Державного департаменту України з питань виконання покарань у Полтавській області Терещенко Анжели Володимирівни на тему «Відповідальність бухгалтера в призмі кримінального законодавства».
Студенти факультету обліку та фінансів отримали можливість підвищити рівень своїх знань з питань кримінальної та адміністративної відповідальності та отримали вичерпні відповіді на питання, що їх цікавлять у сфері ведення бізнесу та обліку на підприємствах України.
2. Вівторок 19 квітня 2016 року о 11:00 ВАЗ 1 навчального корпусу – зустріч студентів з представниками Благодійного Фонду «Серце до серця». (Фонд «Серце до серця» організований у січні 2006 року польським підприємцем та меценатом Єжи Коніком, що проживає в Україні, у Польщі акція проводиться як національне свято, за підтримки найвищих чинів держави, артистів, шоу-менів, підприємців. В Україні Фонд залучився підтримкою профільних міністерств – Сім’ї, Молоді та Спорту, Освіти і Науки, Охорони Здоров’я).
З вітальним словом виступає Голова Полтавського штабу Наталія Удовиченко, яка презентувала відео-матеріали  про діяльність організації в Україні та у Польщі, закликавши небайдужих стати волонтерами та 30.04.16 р. взяти участь у фінальному зборі коштів.
Організатори зустрічі у ПДАА  Євгеній Присяжнюк, Олена Якубенко, Іван Чабан.
На завершення волонтери дали неперевершений концерт з добірки українських народних та патріотичних пісень. Для молоді виступили артисти продюсерського центру GoldenSound, поет та композитор Євгеній Присяжнюк, учасниця та переможець ряду творчих конкурсів Наталя Мироненко, учасниця «Шоу Х-фактор» Лариса Борисенко.
Наталя Мироненко
Учасниця «Шоу Х-фактор» Лариса Борисенко та Роман Ліпський
Студенти факультету – окраса академії.
3. Середа 20 квітня 2016 року о 9:30 конференц зал 4 навчального корпусу - круглий стіл доцента Киричка Олександра Борисовича на тему «Онтологія – проблема буття».
 
4. Середа 20 квітня 2016 року 12:20 хол 4 навчального корпусу – відкриття фотоконкурсу-виставки робіт студентів та викладачів факультету обліку та фінансів «Життя та трудові будні майбутнього бухгалтера».
5. Середа 20 квітня 2016 року 13:00 спортивний майданчик ПДДА – футбольний матч між студентами факультету економіки та менеджменту і факультету обліку та фінансів.
В запеклій боротьбі поступаючись у ході матчу перемогу з рахунком 6:5 здобули студенти факультету обліку та фінансів.
6. Четвер 21 квітня 2016 року о 11:00 у МАЗ 4 навчального корпусу – круглий стіл кафедри філософії, історії та педагогіки на тему «Полтава – наша громада».
В ході заходу відбулася зустріч викладачів та студентів факультетів економіки та менеджменту, обліку та фінансів з Радником Міністра соціальної політики України Курилко Вікторією Олексіївною, яка розповіла про становище внутрішньо переміщених осіб в приймаючій полтавській громаді, оскільки Полтавщина стала новою домівкою для майже 30 тисяч ВПО з Донеччини та Луганщини.
 
7. Четвер 21 квітня 2016 року о 14:30 спорткомплекс ПДАА – футбольний матч між викладачами факультетів ФОФ та ФЕМ.
 
Реванш за поразку студентів взяли викладачі. 2:1 на користь ФЕМ.
 
 
Дякуємо всім хто приєднався до нас та взяв участь у заходах присвячених тижню ННІ ЕБ у 2016 році.
Ми активні, веселі, розумні та
йдемо в ногу з часом.
Приєднуйтесь до нас !!!

Діяльність: