З «New vision» до нових перемог

З 11 по 13 травня 2017 року молодь з усієї України, що зібралася на засідання профспілкового клубу «New vision» у м. Кам’янець-Подільський, вчилася, обмінювалася досвідом та планувала роботу своїх профспілкових організацій на майбутнє.
Полтавську державну аграрну академії у засіданні профспілкового клубу представили - студентка першого курсу факультету економіки та менеджменту, голова Студентської ради ПДАА Анастасія Голос та студентка другого курсу факультету технології виробництва та переробки продукції тваринництва, в.о. голови студентської профспілки – Даша Євтух.
Подібні заходи є надзвичайно важливими та необхідними для розвитку профспілкового руху в Україні. В рамках заходу учасники ознайомилися з особливостями роботи в команді, новими стандартами бухгалтерського обліку, про профспілкові міфи та засоби боротьби з ними а також про особливості психологічного підходу у роботі. За це щирі слова вдячності спікерам та тренерам клубу – помічнику ректора ПДАА – Тетяні Бардіній, тренерам з науково-методичного центру профспілок м.Чернігів – Віталію Копишу та Володимиру Ковальчуку, психологу - Світлані Каземировій, їх тренінги нікого не лишили байдужими. Купа нової інформації, виведення учасників із «зони комфорту» та робота над собою – це впевнений шлях до розвитку кожного учасника та їх профспілкових організацій. Молодь – це прогрес, який не можливо зупинити, це майбутнє нашої країни.
Учасники з Полтави висловлюють щирі слова вдячності організаторам даного клубу, а саме Молодіжній раді профспілки працівників АПК в особі голови - Володимира Вороха та заступника - Світлани Ліщук, ЦК профспілки АПК в особі голови – Ігоря Сопєлкіна, Представництву Фонду Фрідріха Еберта в Україні в особі Марії Ткаченко а також Профкому ПДАА в особі голови – Віктору Матюсі за можливість участі у даному заході та високий рівень організації. Ви робите важливий вклад у розвиток України – розвиваючи її молодь! З новим баченням до нових перемог.
Прес-служба ПДАА