Захист магістерських кваліфікаційних робіт студентів денної і заочної форм навчання за ОПП «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва»

З 10 по 22 грудня 2020 року на факультеті технології виробництва і переробки продукції тваринництва відбувся захист магістерських кваліфікаційних робіт студентів денної і заочної форм навчання за ОПП «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва». У зв’язку з карантинними обмеженнями захист проводився у змішаній формі: частина здобувачів вищої освіти проходила захист очно в аудиторіях факультету, дотримуючись усіх карантинних вимог, а частина – дистанційно, в режимі відеоконференції на платформі Google Meet.

Під час захисту здобувачі вищої освіти  представили результати проведених досліджень на актуальні теми в галузі виробництва і переробки продукції тваринництва. Студенти виявили високий рівень фахової підготовки, що підтверджувалось їхніми вичерпними відповідями на запитання членів екзаменаційних комісій і належно оформленими кваліфікаційними роботами.

 

Найвищі оцінки за виконання і захист кваліфікаційних робіт отримали такі студенти: Горіздра І. В., Золотаренко В. В.,  Матіюк В. В., Костенко А. С., Кузіна В. О., Лук’янова Т. І., Любарець С. В., Алещенко В. В., Нерух А. М., Перетятько Т. М., Пушко Г. В., Сухопар І. В., Тютюник В. С., Шевченко А. С., Шепель О. Б., Юшко М. А., Божко М. В., Русакова А. В., Сторчоус М. В. Вони продемонстрували у своїх роботах ґрунтовні фахові знання за напрямом проведених ними досліджень.

Бажаємо успіхів молодим фахівцям у їхній майбутній практичній діяльності!