Запрошення викладачам аграрних вищих навчальних закладів взяти участь у Міжнародній програмі обміну педагогічним досвідом Міністерства сільського господарства США (Faculty Exchange Program)

Закордонна сільськогосподарська служба Посольства США в Україні засвідчує Вам свою повагу та запрошує викладачів економічних спеціальностей вищих аграрних навчальних закладів взяти участь у конкурсі на проходження стажування за Програмою обміну педагогічним досвідом (Faculty Exchange Program), яку фінансує Міністерство сільського господарства США (USDA).

Стажування триватиме п'ять місяців (липень-грудень). Вимогами до учасників є: вільне володіння англійською мовою, досвід викладання та освіта в сфері агарної економіки, маркетингу, агробізнесі або суміжних сферах. Анкету заповнену англійською мовою, рекомендаційні листи, фотокартку та копію першої сторінки закордонного паспорту потрібно надіслати до 18 січня 2016 року за адресою:

Закордонна сільськогосподарська служба
Посольство США
вул. Ігоря Сікорського, 4
м. Київ
04112

Анкету можна отримати, подзвонивши нам за телефоном 044-521-5496, або надіславши електронного листа на адресу AgKviv@fas.usda.gov/ natalia.petrovaPfas.usda.gov (тема листа: FEP; вкажіть також назву свого ВУЗу, Ваше повне ім'я та номер мобільного телефону).

Зміст програми та умови участі.