Зустріч студентів І курсу з учасниками АТО

Формування громадян – патріотів нашої країни є пріоритетним напрямком роботи для колективу нашої академії. Розвити ці якості у студентів допомагають інформаційно-просвітницькі заходи у вигляді зустрічей з учасниками бойових дій на Сході України.

8 листопада ц. р. студенти 1 курсу 2 групи спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування» (куратор Єгорова О.В.) зустрілися з учасниками АТО – керівником Полтавської філії ВГО «Українська асоціація інвалідів АТО» Кошманом Андрієм Володимировичем та депутатом Полтавської міської Ради Тарасом Вікторовичем Синяговським.

У квітні 2014 р. одразу після проголошення початку проведення АТО на Донбасі Андрій Володимирович та Тарас Вікторович добровільно пішли до війська, воювали у складі батальйону «Айдар».

Ветерани поділилися своїми спогадами про події, що відбувалися на Сході України, розповіли про участь у бойових діях, згадали бойових побратимів.

В цей день зустрілись небайдужі, зацікавлені у спілкуванні люди, яких об’єднала любов до України, бажання жити у демократичному суспільстві, і це відчувалось в атмосфері заходу.

Учасниками зустрічі піднімалось багато тем, але ветерани, люди з великим життєвим досвідом, кілька разів зверталися до молоді з призивом вчитися, здобувати знання, адже освіченою людиною неможливо маніпулювати.

Діяльність: