Зустріч студентів спеціальностей Філологія і Політологія з англомовними волонтерами

 

21 лютого 2020 року на запрошення викладачів кафедри гуманітарних і соціальних дисциплін та за сприяння декана факультету обліку та фінансів Дорогань-Писаренко Л. О. до Полтавської державної аграрної академії завітали представники міжнародної молодіжної організації AIESEC в Україні. Ця організація реалізує чимало проєктів, серед них – волонтерське стажування за кордоном.

Мета заходу – сприяти міжкультурному діалогу між здобувачами вищої освіти спеціальностей Філологія, Політологія та представниками студентської спільноти з інших країн, розвивати навички спілкування англійською мовою.

Волонтери Мурат, Хасан, Гюнель і Аніта підготували англомовні презентації про звичаї, традиції, навчання і дозвілля студентів Туреччини та Китаю. 

 

Натомість студенти третього курсу спеціальності Філологія Ісай Валерія, Лоза Яна та Щербак Юлія ознайомили міжнародну команду з культурними надбаннями України, народними та державними святами, архітектурними пам’ятками та музеями м. Полтави.

Зустріч відбувалася у формі жвавого й продуктивного діалогу, обміну враженнями й позитивними емоціями. Студенти-філологи мали унікальну можливість попрактикуватися у використанні англійської мови в невимушеній атмосфері, у ситуації реальної іншомовної комунікації.

Дружня атмосфера, динамічна дискусія та цікаві розповіді залишили теплі спогади у здобувачів вищої освіти ПДАА.

На пам’ять про зустріч студенти подарували волонтерам сувеніри із символікою нашого міста.

Щиру подяку за організацію цікавого й пізнавального заходу висловлюємо викладачеві кафедри гуманітарних і соціальних дисциплін Воскобойник В. І