Зустріч студентів з учасниками АТО

На виконання Указу Президента України від 6 жовтня 2016 року № 436/2016 щодо відзначення у 2016 році Дня Гідності та Свободи  27 жовтня 2016 року на факультеті технології виробництва і переробки продукції тваринництва було проведено інформаційно-просвітницький захід щодо відзначення Дня Гідності та Свободи. На зустріч із студентами першого курсу були запрошені учасники АТО: Олександр Петрович  Дремлюга і Володимир Миколайович  Романяк та відомий на  Полтавщині учасник волонтерського руху -  Сергій Васильович  Глоба.

Воїни розповіли студентам все, що пережили в зоні АТО, про своє бачення подій на Сході нашої країни.

У ході зустрічі панувала атмосфера патріотизму і довіри. Учасники бойових дій відверто розповіли про нелегкі солдатські будні, про солдатську дружбу і взаємовиручку, про необхідність боронити свою територіальну цілісність і людей, які на ній проживають.

Багато цікавого розповів присутнім Сергій Васильович  Глоба, який з самого початку подій на Сході України опікується військовослужбовцями Збройних Сил України. Разом з іншими волонтерами Полтавщини забезпечують воїнів продуктами харчування, одягом, медикаментами, і іншими, необхідними речами.

Студенти задали гостям багато питань на які одержали відверті відповіді.

Учасники зустрічі подякували бійцям за їх мужність та громадянську позицію у ході бойових дій  на Сході країни, а також за патріотичну роботу із молоддю сьогодні.

Організатори зустрічі з воїнами АТО – доценти Дмитро Володимирович Ломако та Віктор Григорович Слинько.