Зустріч з представником Китайської Народної Республіки паном Ван Хе

23 листопада відбулася зустріч професорсько-викладацького складу Полтавської державної аграрної академії з представником Китайської Народної Республіки паном Ван Хе. Поважний гість є представником ООН, професором, хірургом за освітою, але філософом за покликанням. Пан Ван Хе відвідав вже 128 країн світу. В Україні відвідав лише Одесу, Львів, Київ та Полтаву. Він є засновником і розповсюджувачем філософської  теорії «Культура гармонії». Зараз ним вже розроблена програма і можливо буде відкрито Інститут гармонії в Києві, щоб у цей особливо непростий час більше розповсюджувати філософію гармонії серед верств населення з закликом до миру, водночас професорсько-викладацький склад науковці академії поділилися з паном Ван Хе своїми здобутками і досягненнями.

 

 

 

 

Гостю дуже сподобалася тема органічного виробництва сільськогосподарської продукції. Презентацію з даної теми представив професор кафедри землеробства і агрохімії, доктор сільськогосподарських наук Писаренко Павло Вікторович. Це спонукало пана Ван Хе до намірів ще приїхати до нас, щоб детальніше знайти точки дотику гармонії виробництва і його філософії.
Чекатимемо дорогого гостя для подальшої співпраці і пам’ятаймо, що мир і гармонія – одні з найважливіших аспектів нашого життя і здоров’я.

Діяльність: