Зустріч зі стейкхолдерами кафедри технології та обладнання переробних і харчових виробництв

22 квітня 2021 року на виробничій базі підприємства http://poltava-hydro.com.ua/index.html ФОП Панько В.В. відбулася зустріч провідних викладачів кафедри технології та обладнання переробних і харчових виробництв, магістрів інженерно-технологічного факультету Полтавської державної аграрної академії та керівника підприємства, фахівців що спеціалізуються на проектуванні, гарантійному та післягарантійному обслуговуванні, ремонті та сервісному обслуговуванню гідравлічних систем машин і механізмів сільськогосподарської, будівельної техніки.

Керівник підприємства ознайомив з впровадженою технологією відновлення працездатності гідравлічних машин і механізмів. Показав обладнання та пристосування, що задіяні в технологічному процесі. Пояснив причини виникнення відмов які переважно полягають у неякісному обслуговуванню та експлуатаційній недосконалості під час роботи машин. Обговорили перелік фахових знань та умінь якими слід оволодіти здобувачам вищої освіти для застосування під час основної професійної діяльності. Ці та інші пропозиції заплановано врахувати у навчальному процесі під час підготовки здобувачів вищої освіти на інженерно-технологічному факультеті.

Одним з основних питань, що піднімалося на зустрічі: формування професійної та практичної підготовки майбутніх фахівців за освітньо-професійними програмами підготовки здобувачів вищої освіти за спеціальністю 208 Агроінженерія та 133 Галузеве машинобудування.

Обговорені питання змістовного наповнення дисциплін «Механотроніка», «Мехатроніка та бортова діагностика автомобілів», «Інженерний менеджмент», які викладаються під час підготовки фахівців для аграрної галузі України і наголошено на необхідність одержання сучасних знань для майбутніх фахівців за освітньо-професійними програмами ступеня вищої освіти Бакалавр та Магістр.

Виробничники звернули увагу, що разом із достатнім рівнем теоретичного наповнення дисциплін, лабораторне обладнання потребує осучаснення. Обговорювалося питання про можливість і доцільність проведення лабораторних занять на виробничих базах підприємств із залученням сучасного діагностичного обладнання та відповідного програмного забезпечення.

За результатами обговорення укладено договори про співпрацю між Полтавською державною аграрною академією та підприємством та проведено відео заняття для здобувачів за спеціальностями https://youtu.be/NyjJjbzeh7s

Відділок приймання у ремонт та дефектування виробів

Відділок безпосереднього ремонту та первинного складання

Відділення зберігання та підбору прецизійних пар виробів

Ділянка кінцевого збирання

Відділок полірування робочих поверхонь

Відділення гідравлічного випробування

Відзнаки за якість виконання робіт та співпрацю з підприємством

 

Аудиторія: 

Діяльність: