Зустріч зі стейкхолдером спеціальності 208 «Агроінженерія»

29 вересня 2020 року здобувачі вищої освіти спеціальності 208 «Агроінженерія» освітньо-професійної програми «Технології і засоби механізації сільськогосподарського виробництва» провели зустріч зі стейкхолдером Олегом Нескоромним, випускником інженерно-технологічного факультету 2000 року, власником Фермерського господарства «Григорівське» Кобеляцького району.

Захід був організований за ініціативи завідувача кафедри технологій та засобів механізації аграрного виробництва Олександра Горбенка та гаранта освітньо-професійної програми «Технології і засоби механізації сільськогосподарського виробництва» Антона Келемеша.

У ході зустрічі розглянули питання підготовки здобувачів вищої освіти, яка б відповідала сучасним вимогам підприємств агропромислового комплексу Полтавської області, та обговорили способи забезпечення програмних результатів навчання здобувачів вищої освіти за ОПП «Технології і засоби механізації сільськогосподарського виробництва».

Олег Нескоромний поділився своїм професійним досвідом, історією започаткування свого фермерського господарства та наголосив присутнім, що випускники факультету є конкурентоздатними на ринку праці.

Студенти ставили цікаві питання про ресурсозберігаючі технології вирощування сільськогосподарських культур, інноваційні підходи в діяльності фермерського господарства та організацію технічного сервісу.

У підсумку обговорення стейкхолдер погодився використовувати господарство як базу для проведення навчальних занять і проходження виробничої практики.

Співробітники кафедри технологій та засобів механізації аграрного виробництва продовжують співпрацю із виробництвом для підвищення якості навчального процесу.

Організатори заходу та студенти інженерно-технологічного факультету висловлюють вдячність керівництву ФГ «Григорівське» за цікаву та яскраву зустріч і сподіваються на подальшу плідну співпрацю.

Пишаємося нашими випускниками!

Кафедра ТЗМАВ

 

Аудиторія: 

Діяльність: