Звіт наукового засідання факультету ветеринарної медицини

ЗВІТ
ПРО ПРОВЕДЕННЯ «НАУКОВОГО ПІКНІКА»
Факультету ветеринарної медицини
з нагоди Фестивалю науки ПДАА

18 травня 2017 року на факультеті ветеринарної медицини в рамках фестивалю науки, відбулася науково-практична конференція у форматі «Колективна творча справа».
В колективній творчій справі взяли участь науково-педагогічні працівників, здобувачів ступеня доктора філософії та вищої освіти.

Колектив науковців факультету ветеринарної медицини
Спікер «Колективної творчої справи» Бердник В.П., доктор ветеринарних наук, професор, завідувач, професор кафедри анатомії та фізіології тварин.

Під час заходу науковці факультету активно спілкувалися та дискутували з питань наукових розробок у діагностиці, лікуванні та профілактики патологій заразної та незаразної етіології продуктивних, дрібних тварин та птиці, біобезпеки та біоетики.


Доповідає здобувач ступеня доктора філософії Алєксєєва Є.О.

Після доповіді доктора ветеринарних наук, професора Бердник В.П. «Напрями та шляхи підвищення рівня підготовки спеціалістів ветеринарної медицини», активно обговорювалося питання якості підготовки майбутніх лікарів ветеринарної медицини на Полтавщини та в Україні.
Декан факультету професор Кулинич С.М. наголосив на тому, що в останній час, крім питання підготовки лікарів ветеринарної медицини з лікувальної справи,  зростає попит на ринку праці у лікарях ветеринарної медицини з гігієни, санітарії та ветеринарно-санітарної експертизи. Тому виникла нагальна потреба в науково обґрунтованому підході до відкриття на факультеті спеціальності «Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза».  
За результатами колективної творчої справи прийняти наступні науково-обґрунтовані рекомендації:
1. Науковцям факультету підтримувати зв'язок науки з виробництвом.
2. Впроваджувати наукові доробки у виробничі процеси .
3. Враховуючи потреби ринку праці, забезпечити підготовку спеціалістів ветеринарної медицини вузької спеціалізації.

Організаційний комітет факультету висловлює подяку учасникам колективної творчої справи.

Діяльність: