Воронько-Невіднича Тетяна Вікторівна

Фото, посада, контакти

Кафедра: 

Менеджменту ім. І.А. Маркіної

Посада: 

Завідувач кафедри менеджменту ім. І.А. Маркіної, доцент

Науковий ступінь: 

Кандидат економічних наук

Вчені звання: 

Доцент

Контактна інформація: 

tetiana.voronko-nevidnycha@pdau.edu.ua

Ідентифікатори науковця:

Викладає навчальні дисципліни:

  • Університетська освіта
  • Стиль та імідж менеджера
  • Менеджмент організації
  • Управління професійним іміджем
  • Управління self-брендингом та професійним іміджем

Освіта

Полтавська державна аграрна академія, спеціальність «Економіка підприємства», кваліфікація – магістр з економіки (2006 р.).
Інститут післядипломної освіти та дорадництва Полтавської державної аграрної академії, спеціальність «Менеджмент організацій», кваліфікація «менеджер-економіст» (2009 р.).

Аспірантура

У 2006 р. вступила до аспірантури до Полтавської державної аграрної академії та проведення дисертаційного дослідження на тему «Розвиток та підвищення ефективності рекламної діяльності молокопереробних підприємств», спеціальність 08.00.04 − економіка та управління підприємствами (за видами економічної діяльності). Науковий керівник – к.е.н., професор В. І. Аранчій. У 2009 р. – захист дисертації в Дніпропетровському державному аграрному університеті та присвоєння наукового звання кандидата економічних наук.

Досвід роботи

Досвід роботи у закладах вищої освіти 16 років.

Знання мов

Англійська (Pre-Intermediate – A2)

Підвищення кваліфікації

 
 

Стажування

- кафедра менеджменту організацій та зовнішньоекономічної діяльності Полтавського університету споживчої кооперації України (2009 р.);
- підвищення кваліфікації (стажування) категорії «Науково-педагогічні працівники університетів, академій, інститутів». Державний вищий навчальний заклад «Університет менеджменту освіти» Центральний інститут післядипломної освіти. Тема випускної роботи «Особливості підготовки менеджерів аграрних ВНЗ», 210 год.  (30.01.2017 по 01.07.2017), свідоцтво про підвищення кваліфікації СП 35830447/1694-17.
 
Участь у вебінарах:
- Участь у вебінарі «Мультидисциплінарні ресурси: пошук, аналіз та систематизація інформації» 23.03.2020 в рамках All Digital Week за участі  Національного технічного університету «Харківський політехнічний інститут» (сертифікат)
- Участь у вебінарі «Формування образу вченого в інформаційному просторі» 24.03.2020 в рамках All Digital Week за участі Національного технічного університету «Харківський політехнічний інститут» (сертифікат)
- Участь у вебінарі «Академічна доброчесність» 25.03.2020 в рамках All Digital Week за участі  Національного технічного університету «Харківський політехнічний інститут» (сертифікат)
- Участь у вебінарі «Цифрові компетенції в Україні та Європі» 26.03.2020 в рамках All Digital Week за участі Національного технічного університету «Харківський політехнічний інститут» (сертифікат)
 

Участь у семінарах

Unichek. Форум академічної доброчесності. Сертифікат від 04 жовтня 2022 р.
Круглий стіл гарантів та груп забезпечення освітніх програм на тему «Обґрунтування критеріїв оцінювання якості освітніх програм», 1 березня 2023 р.

Здобутки

Наукове звання доцента кафедри менеджменту (2013 р.).

Публікації

Автор  більше як  250 публікацій, з них більше  96 публікацій у фахових виданнях.
Брала участь у більше як  60 науково-практичних конференціях

 

 

Список публікацій: 

Обов'язки

завідувач кафедри менеджменту ім. І.А. Маркіної;
член вченої ради Полтавського державного аграрного університету;
член вченої ради ННІ економіки, управління, права та інформаційних технологій;
куратор академічної групи

Факультети: