Дубова Галина Євгеніївна

Фото, посада, контакти

Кафедра: 

Харчових технологій

Посада: 

доцент кафедри, кандидиат технічних наук

Вчені звання: 

Доцент

Контактна інформація: 

Email: halyna.dubova@pdau.edu.ua

Ідентифікатори науковця:

З 2011 р. – член Вченої ради по захисту кандидатських дисертацій ХДУХТ К64.088.03 (наказ МОНУ від 29.11.2011. № 1380, наказ МОНУ від 29.12.2014. № 1528)

Освіта

В 1994 р. закінчила Полтавський кооперативний інститут, спеціальність «Технологія консервування», інженер-технолог, цього ж року була прийнята на роботу в Полтавський кооперативний інститут.

Аспірантура

У 1996 рік вступила на денну форму навчання до аспірантури, у 2001 році захистила  дисертацію на здобуття наукового ступеня кандидата технічних наук за спеціальністю 05.18.13 «Технологія консервованих продуктів»,  за темою «Розробка технології сливового та чорносмородинового соків з використанням методу центрифугування» в Одеській національній академії харчових технологій. 

Досвід роботи

1995 р. - 2008 р. –  асистент кафедри загальноінженерних дисциплін Полтавській університет економіки і торгівлі;

2008 р. - 2012 р. – доцент кафедри загально інженерних дисциплін ПУЕТ, отримала диплом доцента кафедри загальноінженерних дисциплін 2008 р.

2012 р. - 2013 р. –  доцент кафедри  «Технології харчових виробництв і ресторанного господарства» ПУЕТ;

2013 р. - 2018 р. – доцент кафедри «Готельно-ресторанна та курортна справа» ПУЕТ;

2018 р. - 2019 р. – завідуюча кафедрою технології молока і м’яса Сумський національний аграрний університет.
 

Знання мов

Володіє англійською мовою.

Підвищення кваліфікації

1. Міжгалузевий інститут підвищення кваліфікації та перепідготовки спеціалістів споживчої кооперації при ПКІ  «Технологія переробки та зберігання сільськогосподарської сировини» (147 годин). Свідоцтво СПК № 032752
 
2. Міжгалузевий інститут підвищення кваліфікації та перепідготовки спеціалістів при Полтавському кооперативному інституті з курсу «Комп’ютерні технології» (80 годин). Свідоцтво СПК АК № 083554 від 27.03.1999 р.
 
3. Міжгалузевий інститут підвищення кваліфікації та перепідготовки спеціалістів при Полтавському університеті споживчої кооперації за спеціальністю «Професійне навчання» . Випускова робота «Практикум для самостійної роботи студентів з курсу Процеси  та апарати харчових виробництв» на основі віртуально-тренінгової системи навчання в об’ємі 1944 годин. Свідоцтво СПК АЕ № 175503. Від 30 листопада 2002 р.
 
4.  «Стар Трейд компани»  Україна,  стажування з проектування технологічних процесів.  Довідка   12 червня 2015 р.
 
 
6. Товариство з обмеженою відповідальністю «Науково-дослідний проектно-вишукувальний Інститут «Полтаваагропроект» стажування з вивчення сучасних технологій у проектуванні підприємств харчової промисловості  в обсязі 100 годин. Довідка № 175 від 18 грудня 2017 р.
 
7. ХДУХТ Член спеціалізованої вченої ради Член Вченої ради по захисту кандидатських дисертацій ХДУХТ К64.088.03.  2011-2014 р.р. (наказ МОНУ від 29.11.2011. № 1380)  2014-2020 р.р. (наказ МОНУ від 29.12.2014. № 1528).
 
8. Філія «Сумський молочний завод»  дочірнє підприємство «Аромат»  стажування з технологічного  циклу виробництва молочної продукції. Довідка №19 від 25.01.2019 р.
 
9.  Czech Technical University in Prague. International scientific and practical conference: «Science, engineering and technology: global trends, problems and solutions», Certificate of participation, September 25-26, 2020.
 
10. Вища школа економіки, права і наук медицини ім. проф. Липницького (м.Кельц, Польща) та  Винницький кооперативний інститут. «Сучасна наука: проблеми, перспективи, інновації» Сертифікат № 376, 11-12 листопада 2020 р. Тема "ВИКОРИСТАННЯ СУБКРИТИЧНОЇ ВОДИ ДЛЯ ЕКСТРАГУВАННЯ ХОЛІНУ З ПЕЧІНКИ". 
 
11. Полтавська державна аграрна академія «New Tendencies and Global Trends In Technologies for Raw Material Storage  and Food Production», 30.03.2021, сертифікат  CC00493014/000551-21. Тема "НОВІ ТЕНДЕНЦІЇ В ГАЛУЗІ БЕЗАЛКОГОЛЬНИХ НАПОЇВ"

12. Полтавський державний аграрний університет «Інноваційні та ресурсозберігаючі технології харчових виробництв», 21.12.2021, сертифікат СС 00493014/001360-21. Тема  "ВПЛИВ АНТИОКСИДАНТІВ НА РЕАКЦІЇ УТВОРЕННЯ АРОМАТІВ В УМОВАХ ГІДРОТЕРМІЧНОЇ ОБРОБКИ СИРОВИНИ", "Розробка рецептури хумусу із нетрадиційної сировини для дієтичного харчування".

13. Національний університет біоресурсів і природокористування України «Науково-педагогічні працівники з інноваційної спрямованості педагогічної діяльності», 25.10.2021-5.11.2021, сертифікат СС00493706/015202-21. Тема  "Впровадження інтерактивних технологій навчання в навчальному процесі".

14. Полтавська державна аграрна академія  "Модернізація освітньої діяльності та проблеми управління якістю підготовки фахівців в умовах діджиталізації"   24-25 лютого 2021 р.      Сертифікат № 276 СС00493014/000276-21  (12 годин).   Тема" АДАПТАЦІЯ СТУДЕНТІВ ДО ЗМІН НАВЧАННЯ В УМОВАХ ДІДЖИТАЛІЗАЦІЇ".

15. «Сервіси Google як ефективний ресурс організації дистанційного навчання в кризових умовах», організований ДЗВО «Університет менеджменту освіти» (м.Київ), 28.04.2022 (6 годин).

 

 

 

Стажування

2018 р. - філія Сумського молочного заводу ДП «Аромат» (листопад-грудень).

Здобутки

Почесна грамота Полтавської обласної ради за вагомі досягнення у науково-педагогічній діяльності (2012 р);

Почесна грамота за сумлінну працю, високий професіоналізм, вагомий внесок у забезпечення населення області якісними продуктами харчування та з нагоди Дня працівників харчової промисловості (Жовтень, 2023 р.)

Публікації

Має 87 публікацій, у тому числі, 2 монографії, 5 статей Scopus, 6 статей WoS, 2 патенти на винахід, 10 патентів на корисну модель, технічні умови на харчові продукти.

Список публікацій: 

Обов'язки

Відповідальна за науковий гурток кафедри