9 березня 2017 року відбулося відкрите практичне заняття з дисципліни «Стиль та імідж менеджера»

9 березня 2017 року відбулося відкрите практичне заняття з дисципліни «Стиль та імідж менеджера» (викладач – к.е.н., доцент Воронько-Невіднича Тетяна Вікторівна) для здобувачів вищої освіти СВО «Бакалавр» спеціальності «Менеджмент».

Вибір цієї теми не випадковий, адже саме діловий імідж дозволяє створити перше враження про людину. Такий імідж в даному випадку – його фірмовий знак, його зовнішня візитівка. Чим він привабливіше, тим вище професійний авторитет бізнесмена, управлінця,  громадська репутація політика.

Особливо важливе значення має імідж для ділової жінки, адже від того, яке враження вона справляє, неабиякою мірою залежить ставлення відвідувачів, клієнтів, співробітників і партнерів до неї самої і до організації в цілому. Тому головною метою і завданням даного практичного заняття було навчити кожну дівчину, а в майбутньому і ділову жінку правильно підбирати свій макіяж та одяг у відповідності до професії та запланованих заходів.

На даному занятті студенти активно консультувалися з питань іміджу, самопрезентації, були раді почути корисні поради, які їм знадобляться у подальшій діловій кар’єрі.

 

Атмосферу творчості та затишку допомогла створити запрошена гостя – Калініченко Марина, здобувач вищої освіти СВО «Магістр».

Діяльність: