iForum 2015 — інноваційні тренди в Україні

Минулого тижня у Міжнародному виставковому центрі  м. Київ,  відбулася найбільша конференція Інтернет-діячів України iForum 2015. У роботі форуму взяло участь понад 6000 участників з різних регіонів України та інших країн. Серед них, директор Навчально-наукового інституту інформаційних та інноваційних освітніх технологій Полтавської державної аграрної академії Сергій Пустовіт.

Всього на iForum було понад 100 доповідей, присвяченіх питанням інтернет-бізнесу, стартапам, безпеці, рекламі та інноваційним технологіям. Окремою частиною форуму була виставка, на якій представлені досягення українських та світових компаній: дрони вітчизняного виробництва, проекти, пов'язані з 3D-друком, електроавтомобіль Tesla.

Президент "Київстару" Петро Чернишов поділився інформацією про перспективи впровадження 3G в Україні. Директор з інформаційних технологій ПриватБанку Дмитро Дубілет, розповів про розробку системи електронного уряду. Також перед учасниками виступили Посол Ізраїлю в Україні, мер Львова, представники компаній Google, Microsoft, Twitter, Prom.ua, all.biz та інші провідні гравці інтернет-ринку України.

На засіданні Навчально-наукового інституту інформаційних та інноваційних освітніх технологій Полтавської державної аграрної академії було заслухано доповідь Сергія Пустовіта про форум та інноваційні тренди в Україні.